0768-76 24 88 annika@orera.nu

Sociala medier

Hur social?

Vilken kanal?

Ditt val!

 

Jag vill prata mera med Orera!

Med fokus på dialog och målgrupp gör du sociala medier till en trafikkälla och ett affärsverktyg

Budskapen är många, tiden är knapp. Du befinner dig mitt i bruset. Att simma motströms tar på krafterna. Med träffsäkert innehåll och genomtänkt strategi hjälper Orera dig få flyt i kanalerna. Under tiden fokuserar du på annat.

Med företaget som självklar medlem i teamet jobbar vi fram en digital strategi och en plan för genomförandet. Vi kan arbeta på två sätt:

  • Redaktörskap. Vi tar över helt eller delvis och ger dig även tillgång till relevanta insamlings- och mätverktyg.
  • Coaching. Vi lägger upp en plan som är helt anpassad efter företagets behov och träffas så många timmar som det behövs för att den som är företagets sociala medierredaktör ska bli helt självgående och förstå inriktning, mål och syfte med kommunikationen i de olika kanalerna.

Orera tillhandahåller tjänster för sociala medier i samtliga tre stadier av arbetet: strategi, genomförande och utvärdering.

Genom hela processen tillämpar vi UTM-taggning, som ger bättre inblick i trafikkällorna och därmed hjälper oss spara tid i arbetet med den digitala varumärkesplattformen.

Självklart erbjuder vi även tjänster som Google- och sociala medierannonsering och trafikanalys med Googleverktyg.

Kategorier

Annika Dacke undervisar vid Lunds universitet i digital kommunikation och webbcopywriting samt ger utbildningar i näringslivet om copywriting, sociala medier, presskommunikation och digitalt nätverkande.