0768-76 24 88 annika@orera.nu

Dag 1: Blogg 100, nu kör vi!

blogg100-logotype-300x256Tack Fredrik Wass på Bisonblog, som för tredje året i rad arrangerar utmaningen som får bloggare att gnugga igång de små grå, inspirera varandra, nätverka och inte minst dela och delas!

Hur klarar man att hålla ett läsvärde? Jag är skrivmaskin med ordbruk och bokstavsskötsel som huvudnäring och följde förra året utmaningen lite sådär halvt om halvt i hemlighet. Det var svårt att föreställa sig vilka konsekvenserna skulle bli av det pressade tempot.

Jag imponerades av omfattningen av arbetet och tittade in lite då och då för att se hur det stod till med deltagarna i den bedrift som det faktiskt är att försöka publicera något av värde varenda dag i 100 dagar! Resultatet hos deltagarna var minst sagt varierande – spannet rörde sig från fullständigt genialiskt till i princip meningslöst, ofta med just den variationen hos en och samma skribent.

I år har jag bestämt mig för att inte smyga runt.
Jag är nu en av dem som hamnar under luppen. Jag är rustad till tänderna, redo att klösa loss riviga formuleringar ur tangentbordet. En sak är säker – jag lär hamna någonstans mellan genialisk och meningslös. Fasten your seatbelt, you’re in for a bumpy ride!

Jag bloggar huvudsakligen om:

  • språk
  • text
  • marknadsföring i nya medier
  • pr
  • massmedia
  • kommunikation
  • … och lite annat spännande som präglar den tid vi lever i

Du har läst ett inlägg i utmaningen #Blogg100. Info om utmaningen här: http://bisonblog.se/2014/02/blogg100-tredje-gangen-gillt

Skicka kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>