0768-76 24 88 annika@orera.nu

Oreras sajt får ett nytt utseende och du är mitt i stöket!

vibyggerom kopiera

 

Som du kanske märker så händer det saker här på sajten. Det flyttas runt, skissas och testas. Jag har valt att bygga om sajten helt öppet eftersom jag av någon anledning tyckte att det var mest praktiskt. Det kanske inte riktigt stämde… Vissa sidor ligger på plats, andra är halvfärdiga och andra ligger inte uppe än.

En av de nya sidorna är Kunskapskällan. Den är vad den utger sig för att vara – en sida dit du kan gå när du vill veta om jag har lagt upp något matnyttigt du kan ladda ner så att du kan inhämta ny kunskap. T ex checklistor, lathundar eller årets nyordslista.

Nu testar jag om den nya skissen på sidofält hänger med när man gör nytt inlägg i bloggen. Det gjorde den inte.

För dig som undrar över designen så kan jag berätta att det är Divi 2.0 från WordPress. Här hittar du det.

 

Skicka kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>